Selecteer een pagina

Sterk. Onderhoudsvrij. Robuust. Dát is onze Douglas serie. Bestellen is eenvoudig.

Kies het product, selecteer de gewenste opties en maatvoering en… bestellen!

Doe mij maar Douglas

Douglas hout is enorm geschikt voor meubelen. Het is één van de hardste naaldhoutsoorten van Europa. Perfect voor tuinmeubels die lang mee moeten gaan! Na droging wordt het hout steeds harder en dus robuuster. Onbehandeld gaat het hout ruim 10 tot 15 jaar mee. Normaal moet hout geïmpregneerd worden met stoffen die schadelijk zijn voor het milieu – bij Douglas hout is dat niet het geval. Het robuuste hout gaat lang mee, is duurzaam en heeft een uniek karakter.

Douglas hout is afkomstig van de Douglas spar en kan voor verschillende toepassingen worden gebruikt. De hoge duurzaamheid heeft deze houtsoort te danken aan het grote percentage kernhout wat wordt gevormd. Dit kernhout bevat hars, dat verhardt naar verloop van tijd. Door deze verharding krijgt het Douglas hout zijn lange levensduur.

De Douglas houtsoort is qua kwaliteit beter dan Vuren en helemaal hip. Van oorsprong heeft het hout een roodbruine kleur met een kenmerkende vlamstructuur, hierdoor ontstaat een warme uitstraling.

Wil jij ook unieke, duurzame tuinmeubelen voor in je tuin? Kies dan Douglas!
Trae biedt een ruim assortiment aan Douglas producten van de beste kwaliteit.

Voor goede ondersteuning aan de rug leveren wij onze lounge artikelen altijd met een standaard luxe rugleuning van 4 balken.

Totale hoogte van de rugleuning: 48 cm.
De hoogte van het zitvlak komt op: 35 cm
En de diepte van het zitvlak is: 50 cm

 

Voordelen van Douglas hout

  • Gaat ruim 10 tot 15 jaar mee
  • Eén van de hardste Europese naaldhoutsoorten
  • Na droging wordt Douglas hout steeds harder
  • Hoeft niet geïmpregneerd te worden
  • Warme uitstraling
  • Hippe look

Haal je inspiratie uit het Trae Lookbook

Weet je niet waar je moet beginnen? Geen probleem!

Schrijf je hier in voor de Trae Nieuwsbrief, en ontvang daarnaast ook direct ons Trae Lookbook. Boordevol inspiratie en unieke creaties

Pin It on Pinterest

Wacht!

Vergeet je korting niet..

Met kortingscode ”traezomer” krijg je direct €50 korting op je volgende bestelling. Je kunt deze code gebruiken om korting te krijgen op een product uit onze Douglas collectie.